Brezplačna dostava po Sloveniji za vse nakupe nad 70 €!

BIO prehransko dopolnilo SPIRULINA v tabletkah, 250—1000 g

Sold: 0

19.90 59.90 

BIO PREHRANSKO DOPOLNILO SPIRULINA (ARTHROSPIRA PLATENSIS)

 • Spirulina ima dobrodejen učinek na uravnavanje telesne teže. Prispeva k ohranjanju mišične mase ob hujšanju. Pripomore h krepitvi telesne vitalnosti, deluje krepčilno in pomaga ohranjati nivo energije, zaradi česar je njena uporaba še posebej priporočljiva v primeru večjih telesnih naporov, pa tudi ob utrujenosti in brezvoljnosti (povzeto po EFSA).

 • Navodilo za uporabo: prehransko dopolnilo spirulina v tabletkah zaužij 1—3-krat dnevno po 3—10 tabletk (tablete poplakni s kozarcem mlačne vode ali čaja z limono).
  Shranjevanje: superživilo spirulina v stisnjenkah vedno hrani v dobro zaprti embalaži, ki naj bo shranjena v hladnem, suhem in temnem prostoru. To bo pripomoglo k daljši življenjski dobi superživila ter mu omogočilo, da bo dlje časa ohranilo svojo kvaliteto.
  Opozorila: izdelek je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Možna je preobčutljivost na sestavine.
  Neto količina: 250 g ali 1000 g
  Sestavine: bio spirulina (alga)*
  Latinsko ime alge: Arthrospira platensis
  *Sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave

Za več informacij o naših superživilih nadaljuj branje spodaj …

 

BIO PREHRANSKO DOPOLNILO SPIRULINA (ALGA V TABLETKAH/STISNJENKAH)

 

Alga spirulina je superživilo, ki ga kot prehranski dodatek v obliki stisnjenk lahko enostavno zaužiješ s kozarcem mlačne vode ali čaja z limono.

Je izvrsten vir mnogih pomembnih hranil, zato predstavlja odlično popestritev, ki bo tvojo običajno prehrano obogatila z dodatnimi antioksidanti, esencialnimi maščobnimi kislinami, koristnimi encimi, vitamini in minerali. Vsebuje visok delež beljakovin. Nepogrešljiva je pri prehrani veganov, vegetarijancev, aktivnih športnikov, starostnikov ter vseh ostalih ljudi, ki jim je pomembna zdrava prehrana.

Je preprosta enocelična, spiralno zavita modrozelena alga, ki predstavlja eno najstarejših oblik življenja na Zemlji. Uspeva v čistem, toplem in svetlem okolju (v tropskih jezerih, rekah, ribnikih …) ter vsebuje velike količine klorofila, ki ji daje lepo zeleno barvo.

Civilizacije po vsem svetu so spirulino stoletja gojile in cenile zaradi njenih neverjetnih učinkov na zdravje. Že Azteki so jo nabirali v jezeru Texcoco v Mehiki. Tudi domačini v Čadu v Afriki to vrsto alge tradicionalno uporabljajo kot osnovno sestavino vsakodnevne prehrane, saj je naravno in v izobilju prisotna v jezerih na tem območju. Zaradi izjemno bogatega profila hranil, ki jih vsebuje, jo je NASA vključila v prehrano astronavtov.

Naš izdelek vsebuje ekološko 100 % spirulino v obliki tabletk, oziroma stisnjenk (brez dodatkov). Vsaka tableta vsebuje 0,5 g čiste spiruline.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energija: 332 kcal / 1389 kJ
Maščobe: 0,6 g (od teh nasičene: 0 g)
Ogljikovi hidrati: 12 g (od tega sladkorji: 0 g)
Beljakovine: 66 g
Vlaknine: 8,9 g
Sol: 1,8 g
Vitamin E: 13 mg (108 % PDV)
Vitamin A: 1204 μg (151 % PDV)
Vitamin B1: 4,4 mg (400 % PDV)
Vitamin B2: 6,9 mg (493 % PDV)
Železo: 57 mg (407 % PDV)
Magnezij: 195 mg (46 % PDV)
Kalcij: 270 mg (34 % PDV)
Mangan: 1,9 mg (99 % PDV)


V naši ponudbi je na voljo tudi ekološka alga SPIRULINA v prahu.

Dodatne informacije:

KOLIČINA

250 g, 1000 g

Ne zamudite ugodnosti

Prijavite se na novice in prejmite popust v višini 5€ na prvi nakup!

Prejmite obvestila o akcijah, novih člankih in mnogo več!