Brezplačna dostava po Sloveniji za vse nakupe nad 70 €!
Deliti

Bio tinktura – KOPRIVA – 25%

Prodano: 0

9.00 

[:sl]

Navodila za uporabo:

Pol žličke do žličko tekočine popij v kozarcu vode, 1 – 3 krat dnevno.

[:en]

Kopriva pomaga pri čiščenju krvi. Pomaga lajšati vnetna obolenja sečnih poti,  težave z revmo. Lahko pomaga pri večji vitalnosti in krepitvi organizma. Je tudi največja zakladnica zdravilnih učinkovin, ki raste pri nas. Spodbuja celotno telesno presnovo. Ker prečiščuje telo in pospešuje izločanje toksinov, ga uporabljaš kot pomoč pri vnetih obolenjih sečnih poti, revmatskih težavah, težavah s prostato, kot podporo pri zdravljenju težav z uhajanjem vode. Krepi tudi kosti in nohte. Pomaga pri razstrupljanju, čisti limfo, odpravlja pa tudi celolit. Telesu pomaga izložiti odpade snovi in kisle odpadke, koristi pa tudi jetrom, lasem in koži.

Navodila za uporabo:

20 kapljic 2 – 3 krat dnevno v kozarcu vode

[:]

[:sl][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

BIO TINKTURA KOPRIVA

[/vc_column_text][vc_column_text]

Tinktura je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočenega odmerka se ne sme prekoračiti. Možna preobčutljivost na sestavine. Hraniti na temnem in hladnem prostoru izven dosega otrok. NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Vsebina: 50 ml
Sestavine: ekološko žganje 40%, bio kopriva

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][:en][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

BIO TINKTURA KOPRIVA

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kopriva pomaga pri čiščenju krvi. Pomaga lajšati vnetna obolenja sečnih poti,  težave z revmo. Lahko pomaga pri večji vitalnosti in krepitvi organizma.

Vsebina: 50 ml
Sestavine: ekološko žganje 40%, bio kopriva

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][:]

Ne zamudite ugodnosti

Prijavite se na novice!

Obvestila o akcijah, novih člankih in mnogo več!