BIO zeliščno olje – ŠENTJANŽEVKA (100 ml)

10.00 

Zeliščno olje šentjanževke uporabljamo za redno vsakodnevno masažo mišic, hrbtenice ali sklepov, ki na telo deluje zelo blagodejno in razbremenilno. Z njim lahko negujemo tudi razpokano, suho ali hrapavo kožo. Na kožo deluje sproščujoče, negovalno in pomirjujoče. Z njim lahko mažeš tudi hladne roke in noge, saj ogreva telo.

  • za masažo mišic in sklepov
  • deluje blagodejno in razbremenilno
  • sprošča in greje
  • za nego suhih mest na koži
  • izvleček šentjanževke na 100% nerafiniranem in hladno stiskanem ekološkem olivnem olju brez dodatkov

P.S. Najbolj učinkovito je, če ga z masažnimi gibi naneseš neposredno na očiščeno in osušeno kožo na različne boleče predele telesa, ali na suha in hrapava mesta na koži.

 

Opis

ŠENTJANŽEVO OLJE

Zeliščno olje šentjanževke na kožo deluje pomirjujoče. Če ga uporabljaš kot negovalno olje, ga po tuširanju nanesi na mokro kožo. Za masažo bolečih mišic in sklepov ga uporabljamo po nanosu tinkture iz ognjiča ali arnike, ki bosta odprli kožne pore. Redna masaža mišic, hrbtenice ali sklepov, ki jo 2x na dan izvedemo z uporabo šentjanževega olja, je zelo blagodejna in sproščujoča ter deluje razbremenilno za telo.  Olje šentjanževke tudi pomirja kožo po daljši izpostavljenosti soncu, vendar se po nanosu olja soncu ne smemo več izpostavljati! Za zunanjo uporabo. Po uporabi embalažo dobro zapri. Hraniti na suhem in temnem prostoru izven dosega otrok. Ročno izdelano. Sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vsebina: 100 ml
Sestavine: izvleček šentjanževke na olivnem olju*

INCI:  HYPERICUM PERFORATUM HERB EXTRACT*, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*

*Sestavine ekološkega porekla