TI POGOJI SO BILI NAZADNJE POPRAVLJENI DNE 24.1.2016
Splošni pogoji spletne trgovine Hiška Zelišč v lasti Patricije Šenekar, so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

PODATKI O PODJETJU:

Studio podobe (Patricija Šenekar s.p.)
Umetniško ustvarjanje in poustvarjanje
Hrastje 68a, 2341 Limbuš

Matična številka: 2070138
Davnčna številka: SI49051229
TRR: SI56 0411 8011 2741 527, Nova KBM

REGISTRACIJA
Nakup lahko opravite kot gost ali pa se registrirate kot uporabnik. Vnešeni podatki bodo varovani in se ne bodo uporabljali za noben drug namen, razen za obdelavo vaših naročil!

NAROČILA
Po oddaji naročila prejmete potrdilo o naročilu v vaš elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure sporočite na naš elektronski naslov ali pa nas pokličete. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (STUDIO PODOBE) nepreklicno sklenjena. Ponudnik v obljubljenem roku izdelke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure in so izdelki na zalogi, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni. Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le-ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 9. in 16. uro. V kolikor naročene pošiljke s plačilom po povzetju ne sprejmete ali ne dvignete, vam bomo poslali račun za stroške režije v višini 17 EUR, ki zajema dvojno poštnino (pošiljanje in vračilo pošiljke na naš naslov) in vse stroške, ki smo jih imeli z vašim naročilom (kuverta, ura pakiranja, prevoz na pošto, …). V kolikor pošiljko na vašo željo in po dogovoru z vami pošiljamo še enkrat in pošiljke ponovno ne dvignete, se tudi režijski stroški podvojijo. V primeru, da pošiljko po drugem pošiljanju dvignete, vam seveda ne bomo obračunali nobenih dodatnih stroškov.

PLAČEVANJE
Plačilne opcije so naslednje:
– Po povzetju; Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo (glej zgoraj Naročila o nesprejetju pošiljke)
– Po predračunu; Ko kupec opravi naročilo, se mu izpišejo podatki, na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo priporočeno na želeni naslov.
– Preko Paypal (kreditne kartice): Ko kupec opravi plačilo, se mu izpišejo podatki o uspešnem nakupu. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo priporočeno na želeni naslov.

DOSTAVA
Stroški pošiljanja znašajo 3,80 EUR. Brezplačna poštnina velja pri nakupu nad 70 EUR. Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9.-16. ure ali po dogovoru. Predhodno pokličite 040 304 865 in se dogovorite za točno uro prevzema. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure in so izdelki na zalogi, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan oz. takoj ko so izdelki na zalogi. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni.

CENE
Upravljalec trgovine je davčni zavezanec. Cene veljajo na dan nakupa in do preklica, ter vsebujejo ddv. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cen! V tem primeru je kupec o tem pisno ali ustno obveščen in mu je ponujena možnost odstopa od pogodbe.

VRAČILO IN ZAMENJAVA BLAGA
Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec. Kupcu pripada pravica, da v 3. dneh sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, izdelke pa mora nato vrniti v roku 8 dni od obvestila o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti in sicer na kontaktno e-pošto info@hiskazelisc.com, blago pa vrniti v 8. dneh od dneva nakupa oz. obvestila o odstopu od pogodbe. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Če poslanih izdelkov na pošti preprosto ne sprejmete ali ne dvignete se to ne šteje, kot odstop od pogodbe. v tem primeru vam pošljemo račun za režijske stroške.

REKLAMACIJA IN GARANCIJA
V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 040 304 865, preko e-pošte info@hiskazelisc.com, pošiljke pa vrnete na naslov upravljalca trgovine, ki je naveden na dnu strani. Pri uveljavljanju garancije poslujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Pri izdelkih, ki jih zakon ne zajema, garancije ni, v kolikor ta ni posebej navedena.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA
Pri izdelkih, ki so označeni z garancijo zadovoljstva, v primeru nezadovoljstva vrnemo kupnino. Izdelek se mora vrniti v roku 10 dni, v originalni embalaži s priloženim računom. Uporabljen sme biti do največ 10%. Stroške poštnine nosi kupec.

UPRAVLJALEC TRGOVINE
STUDIO PODOBE
Patricija Šenekar s.p.
Hrastje 68a
2341 LIMBUŠ
Transakcijski račun: SI56 0411 8011 2741 527 (odprt pri NKBM)
Davčna št.: SI49051229
Upravitelj je davčni zavezanec.
Priglasitev pričetka poslovanja: 14. 3. 2005
Matična št.: 2070138
Opr.št.: 064-931 7/2005