Brezplačna dostava po Sloveniji za vse nakupe nad 70 €!
Deliti

Bio tinktura TIMIJAN nealkoholna

3
Prodano: 7

12.00 

Bio tinktura timijana je moj najljubši sprej za grlo, ki deluje – tudi moje stranke so navdušene.

Navodila za uporabo:

Kot sprej za grlo, sama ga uporabim takoj ko začutim, da se nekaj razvija in sprejam grlo vsake toliko (čisto po občutku), včasih celo na 5 minut.

BIO TINKTURA TIMIJAN

Moj najljubši sprej za grlo!

Tinktura je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočenega odmerka se ne sme prekoračiti. Možna preobčutljivost na sestavine. Hraniti na temnem in hladnem prostoru izven dosega otrok. NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Vsebina: 50 ml
Vsebina: 50 ml
Sestavine: ekološki kis, bio timijan

3 mnenji za Bio tinktura TIMIJAN nealkoholna

  Vesna L
  12 maja, 2022
  Brez te čudežne stekleničke resnično več ne grem nikamor, je obvezna sestavina moje 1. pomoči, saj sem bila v preteklosti zelo nagnjena k anginam, ki so bile prej vedno zdravljene le z antibiotiki. Sedaj pa ko me začne kaj praskati po grlu ali pa da ne morem več požirati sline, si ga špricam res zelo zelo pogosto, tudi na 10-15 minut. Na ta način se hitro pozdravim, kar mi je pa še posebej všeč je to, da je res samo iz naravnih in ekoloških sestavin <3
  Verica
  8 maja, 2022
  Moji vnukici ga naravnost obožujeta, že dve leti vsako zimo in tudi poleti, če samo zakašljata, hočeta takoj razkuženo grlo, res je učinkovito, rešilo ju je pred veliko prehladi, res pa ga moraš začeti uporabjlati takoj ob prvih znakih
  Barbara
  8 maja, 2022
  V prehodnih mesecih in predvsem pozimi je to izdelek, ki ga imam vedno na zalogi. TOP zadeva! Deluje na nek način kot preventiva pred vnetim grlom.
Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Ne zamudite ugodnosti

Prijavite se na novice!

Obvestila o akcijah, novih člankih in mnogo več!