Brezplačna dostava po Sloveniji za vse nakupe nad 70 €!

BIO tinktura ŽENSKO POLETJE / WOMAN’S BALANCE, 100 ml

4
Sold: 72

24.20 

BIO TINKTURA ŽENSKO POLETJE (WOMAN’S BALANCE)

 • Ekološka tinktura ŽENSKO POLETJE podpira dobro počutje žensk v zrelih letih. Saj veš, kadar te obliva pot tudi ko zunaj ni prav nič vroče! Črna detelja pomaga ženskam ohranjati mirno in udobno menopavzo, saj zmanjšuje težave kot so vročinski oblivi, potenje, nemir in razdražljivost. Dobrodejno lahko deluje na srce in ožilje ter pripomore h krepitvi kosti. Navadna konopljika pomaga ohranjati dobro telesno in duševno počutje žensk skozi mesečni ciklus. Pomaga lahko ublažiti simptome menopavze ter prispeva k ravnovesju ženskih hormonov med klimakterijem (povzeto po EFSA).

 • Navodilo za uporabo: 15—30 kapljic tinkture nakapljaj v kozarec mlačne vode (50 ml) ter pripravek popij. Postopek ponovi 2—3 krat dnevno, vsaj 30 minut pred obroki ali 1 uro po obrokih.
 • Shranjevanje: stekleničko s tinkturo po vsaki uporabi dobro zapri ter jo hrani na hladnem in temnem mestu, izven dosega otrok. Pravilno shranjevanje tinktur bo še dodatno okrepilo obstojnost dobrodejnih zeliščnih učinkovin, ki so v njih.
 • Opozorila: tinktura je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Možna je preobčutljivost na sestavine.
 • Neto količina: 100 ml
 • Sestavine: ekološki jabolčni kis*, bio črna detelja* in navadna konopljika*

*Sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave


Za več informacij o naših tinkturah nadaljuj branje spodaj …

 

KAJ TI NUDI BIO TINKTURA ŽENSKO POLETJE (WOMAN’S BALANCE) IN OSTALE NAŠE ZELIŠČNE TINKTURE:

 

 • Tinkture iz Hiške Zelišč vsebujejo skrbno izbrane zdravilne rastline najvišje kakovosti iz kontrolirane ekološke pridelave.
 • Naša zelišča so pridelana v čistem okolju, na naravi in človeku prijazen način.
 • Vsa zelišča so pridelana, nabrana in predelana v skladu s tradicionalnimi postopki in ob upoštevanju načel biodinamičnega kmetovanja.
 • Za vsak plod, cvet, list, zel in koreninico poskrbijo pridne roke naše družine – tinkture izdelujemo ter pakiramo ročno, skrbno in z dobrim namenom.
 • Naše tinkture ne vsebujejo umetnih arom, konzervansov ter drugih dodatkov in so povsem naravne – s tem zeliščem omogočimo, da pokažejo svoje čudovite prvinske lastnosti.
 • Naše zeliščne kapljice so izdelane po tradicionalni metodi hladnega namoka rastlin v masnem razmerju 1 : 5, kar v izvlečkih zagotavlja širok spekter učinkovin, ki v tej obliki svojo obstojnost ohranijo tudi do več let.
 • Tinkture vsebujejo visoke koncentracije biološko uporabnih in sinergično delujočih zeliščnih zdravilnih učinkovin – zaradi tega za posamezen odmerek zadostuje le nekaj kapljic določene tinkture.
 • Uporaba ekoloških zeliščnih tinktur omogoča uživanje vseh koristi zdravilnih rastlin v obliki, ki je lahko prebavljiva in krepčilna za naš organizem ter priročna in enostavna za uporabo.
 • Z uživanjem naravnih zeliščnih tinktur podpiramo prizadevanja našega telesa, da bi doseglo ravnovesje in dobro počutje ter ga spodbudimo h krepitvi lastne vitalnosti.
 • Z nekaterimi tinkturami si lahko pripraviš tudi dobrodejne kopeli, obkladke, mazila ter druge tretmaje za zunanjo uporabo.
 • Zeliščne kapljice izpod naših rok prejmeš pakirane v steklenički iz temnega stekla, vstavljeno pa imajo tudi kapalko za lažje doziranje.
 • Dovoli, da te ekološke tinkture iz Hiške Zelišč okrepijo s svojimi naravnimi močmi, ki bodo prijetno in blagodejno delovale na tvoj organizem, ter si privošči zdravju prijazno prehransko dopolnilo, ki bo podprlo tvoja prizadevanja k boljšemu počutju.

 

P. S. Če želiš dobre stvari tudi deliti, lahko domače tinkture iz Hiške Zelišč priporočiš še svojim bližnjim ali pa jih podariš kot darilo, s katerim mimogrede podpreš tudi naše majhno družinsko podjetje.


Oglej si še ostale zeliščne tinkture iz naše široke ponudbe …

4 mnenja za BIO tinktura ŽENSKO POLETJE / WOMAN’S BALANCE, 100 ml

  Elizabeta
  11 septembra, 2023
  Tinktura je zelo pomagala pri vročinskih oblivih. Priporočam nakup.
  Vanja Supić
  3 aprila, 2023
  Tinktura je rešila moje vročinske napade. Pričela sem jo uporabljati takoj, ko so se pojavili in po treh tednih se je učinek že poznal. Porabila sem dve steklenički in vročinskih oblivov več nimam. Vsekakor priporočam!
  Barbara
  2 junija, 2022
  Ta tinktura mi je zelo pomagala — nič več vročinskih valov in nihanj razpoloženja. Najboljši izdelek za ženske, ki se soočajo s tegobami prehoda v meno, priporočam!
  Andreja
  23 marca, 2022
  Odkar uporabljam ŽENSKO POLETJE, več nimam težav z nenadnim "valovanjem" razpoloženja in vročinskimi oblivi! Toplo priporočam vsem ženskam, ki imajo težave med prehodom v menopavzo.
  Odgovor osebe Patricija Šenekar:
  Draga Andreja, zelo nas veseli, da vam naša tinktura učinkovito pomaga. Hvala za zaupanje! ❤️
Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ne zamudite ugodnosti

Prijavite se na novice in prejmite popust v višini 5€ na prvi nakup!

Prejmite obvestila o akcijah, novih člankih in mnogo več!