Brezplačna dostava po Sloveniji za vse nakupe nad 70 €!
Deliti

BIO zeliščni čaj POHORSKA EUFORIJA, 70 g

5
Prodano: 4

6.00 

BIO ZELIŠČNI ČAJ POHORSKA EUFORIJA (ČAJ ZA VSAK DAN)

 • To je naša najljubša domača aromatična cvetlično-zeliščna čajna mešanica za hladne zimske večere, klepetave popoldneve in dišeča jutra. Čaj POHORSKA EUFORIJA bo poskrbel za vsakodnevno dobro voljo celotne družine in vseh družinskih prijateljev. 😄

 • Navodilo za uporabo: 1—2 čajni žlički zelišč prelij z 250 ml vrele vode in čajni poparek po 5—10 minutah precedi. Priporočljivo je, da dnevno zaužiješ do 3 skodelice še toplega čaja, ki naj bo vsakič sveže pripravljen. Po želji lahko tako pripravljenemu čaju dodaš še sveže iztisnjen limonin sok in žličko ekološkega medu. Mi imamo takšnega najrajši!
 • Shranjevanje: čajna zelišča vedno hrani v dobro zaprti embalaži, ki naj bo shranjena v suhem in temnem prostoru. To bo pripomoglo k daljši življenjski dobi čaja in mu omogočilo, da bo dlje časa ohranil svojo kvaliteto.
 • Neto količina: 70 g
 • Sestavine: bio kopriva*, meta*, melisa*, šipek*, slez*, lipa*, bezeg*, materina dušica*, cvetovi ognjiča*, sivke*, vrtnice* in plavice*
 • *Sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave

Za več informacij o naših čajih nadaljuj branje spodaj …

 

KAJ TI NUDI BIO ZELIŠČNI ČAJ POHORSKA EUFORIJA (ČAJ ZA VSAK DAN) IN OSTALI NAŠI ČAJI:

 

 • Čaji iz Hiške Zelišč vsebujejo zelišča najvišje kakovosti iz kontrolirane ekološke pridelave.
 • Naša zelišča so pridelana v zdravem okolju, na naravi in človeku prijazen način.
 • Vsa zelišča so pridelana, sušena in predelana v skladu s tradicionalnimi postopki in ob upoštevanju načel biodinamike.
 • Vsak plod, cvet, list, zel in koreninica gre čez pridne roke naše družine – čaje pakiramo ročno, skrbno in z dobro voljo.
 • Naši čaji ne vsebujejo umetnih arom, konzervansov ter drugih dodatkov in so povsem naravni – s tem zeliščem omogočimo, da izrazijo svoje čudovite naravne lastnosti.
 • Pitje zeliščnih ekoloških čajev omogoča uživanje vseh koristi rastlin v obliki, ki je lahko prebavljiva in krepčilna za naš organizem.
 • S pitjem ekoloških zeliščnih čajev podpiramo prizadevanja našega telesa, da bi doseglo ravnovesje in dobro počutje ter ga spodbudimo h krepitvi lastne vitalnosti.
 • Čaji so odlični napitki za uživanje v mrazu in vročini, zaradi česar so primerna pijača za vsak letni čas.
 • Iz nekaterih čajev si lahko pripraviš tudi dobrodejne kopeli in obkladke za zunanjo uporabo.
 • Čaje izpod naših rok prejmeš zapakirane v luštni in barviti embalaži.
 • Dovoli, da te ekološki čaji iz Hiške Zelišč očarajo s svojo prijetno blagodejno zeliščno aromo in okusom ter si za povrh privošči zdravju prijazen napitek, ki bo podprl tvoja prizadevanja k boljšemu počutju.

 

P. S. Če želiš dobre stvari tudi deliti, lahko v čajih iz Hiške Zelišč uživaš s svojimi bližnjimi ali pa jih podariš kot darilo, s katerim mimogrede podpreš tudi naše malo lokalno podjetje.


Za vse oboževalce naše najbolj priljubljene čajne mešanice smo pripravili tudi družinsko pakiranje čaja POHORSKA EUFORIJA.

5 mnenji za BIO zeliščni čaj POHORSKA EUFORIJA, 70 g

  Nataša
  18 maja, 2022
  Odkar sem prvič poskusila to čajno mešanico, se vedno znova vračam k njej. Čaj ni samo prijetnega okusa in arome, ampak je tudi zelo lep. Kot nalašč za pripravo v prozornem čajniku, kjer se v nekaj minutah odvije čudovita predstava plesa cvetlic in listov. To čajno mešanico obvezno podarim ob raznih priložnosti tistim, ki jih imam rada, z največjim veseljem pa tudi tistim, ki Pohorja nimajo na dosegu roke (noge :)). Naj imajo vsaj Pohorsko evforijo :)
  cvetko
  16 maja, 2022
  Izredno posrečena mešanica, prijeten okus in vonj, priporočam
  Vesna L
  12 maja, 2022
  To čajno mešanico najpogosteje skuham ko so na obisku prijatelji, saj ga obožujejo. Zato ga velikokrat dam tudi kot darilo, saj je zelo prijetnega okusa.
  Maja
  9 maja, 2022
  Čaj prijetnega okusa in arome, ki me poživi
  Urška
  8 maja, 2022
  Čudovit čaj z izredno naravno aromo. Sicer sem sprobala še številne druge čaje “Hiške zelišč” in sem z vsemi izredno zadovoljna. Pozimi rada skuham tudi pljučnik in materino dušico. Urška
Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Ne zamudite ugodnosti

Prijavite se na novice!

Obvestila o akcijah, novih člankih in mnogo več!