Brezplačna dostava po Sloveniji za vse nakupe nad 70 €!

KAJ PA NAŠA LEPOTA?

KAJ PA NAŠA LEPOTA?

Veselje do življenja je ena bistvenih sestavin lepote, kajti površinska očarljivost je lahko pravo nasprotje notranje lepote, kadar nismo usklajeni.

Zato je pomembno, da se spoznaš in tudi sprejmeš. Ne pusti, da tuje mišljenje vpliva nate in zaživi »na svoj pogon«.

Vsaka od nas lahko postane močnejša, lepša, bolj zdrava in polna energije. Izpopolnjena. S svojim avtentičnim slogom. Ko začutiš, da si privlačna, takšna tudi postaneš. »Biti lepa« pomeni »žareti«, ne glede na leta.

Če ne skrbiš zase in za svoje telo celostno, postaneš sama svoja žrtev: vedno boš slabe volje, utrujena in naveličana, lahko celo zboliš … Kadar se posvečaš svojemu telesu, ga pravzaprav osvobajaš.

Svoj čas in energijo porabljaš za obveznosti, vzdrževanje doma, skrbiš za druge, zanemarjaš pa sebe in svoje zdravje. Ne vzameš si časa za sprehod, sproščanje, čiščenje kože ali načrtovanje lastnega življenja. Nihče se ne počuti dobro v slabo vzdrževanem domu. A tudi v slabo vzdrževanem telesu ne.

Naše notranje stanje se hitro začne kazati tudi navzven. Si rada ob nekom, ki naokrog stresa slabo voljo, a ne naredi nič, da bi bilo drugače?

Drugim boš iskreno lahko dajala sebe le takrat, ko boš ti sama zadovoljna s seboj.

Prav vsak dan lahko osvežiš z novimi odločitvami. Dodaj življenju svoje barve in začimbe, pa naj bo to razgibavanje, ustvarjanje v kuhinji, prijetno druženje, travniško cvetje, petje, ples, ali le lepotičenje.

Sama razišči, kaj najbolj ustreza tvojemu telesu in umu. Kadar se dobro počutiš v svojem telesu, se počutiš dobro povsod. Ko boš prenehala razmišljati o svojih pomanjkljivostih, videzu, boš postala bolj sproščena in nasmejana. O videzu pa boš prenehala razmišljati takrat, ko boš naredila najboljše, kar je le mogoče, za svoje dobro počutje in nego.

Najprej moraš vedeti, kaj si od življenja pravzaprav želiš. Torej je pomembno, da najprej urediš svoje misli. Vse, kar narediš, se najprej zgodi v tvojih mislih. Zato misli pozitivno, veselo in zaupaj vase.

Vse, kar bi želela spremeniti ali narediti, lahko tudi zapišeš. Zapiši si tudi malenkosti v zvezi s svojim zdravstvenim stanjem, skrbmi, psihičnim ter fizičnim počutjem ter zapiši tudi želje in načrt za čas, ki ga boš namenila sebi.

V tem času, ki naj bo res posvečen le tebi, se boš začela drugače zavedati svojega telesa, življenja in tudi drugih ljudi okoli sebe. Svoje speče notranje moči lahko spraviš v pogon prav vsak dan znova. In prav skrb zase ti bo omogočila, da bo tvoja notranja moč zasijala in se še bolj okrepila.

Zato si vzemi ta čas, v katerem boš storila nekaj samo zase. Prav vsi lahko spremenimo svoje življenje in postanemo »sijoči«.

PREVERI AKTUALNO
PONUDBO IZDELKOV

Ne zamudite ugodnosti

Prijavite se na novice in prejmite popust v višini 5€ na prvi nakup!

Prejmite obvestila o akcijah, novih člankih in mnogo več!