Brezplačna dostava po Sloveniji za vse nakupe nad 70 €!

Kaj pa naša lepota?

KAJ PA NAŠA LEPOTA?

Veselje do življenja je ena bistvenih sestavin lepote, kajti površinska očarljivost je lahko pravo nasprotje notranje lepote, kadar nisi usklajena.

Zato je pomembno, da se spoznaš in tudi sprejmeš. Ne pusti, da tuje mišljenje vpliva nate in zaživi »na svoj pogon«.

Vsaka od nas lahko postane močnejša, lepša, bolj zdrava in polna energije. Izpopolnjena. S svojim slogom. Ko začutiš, da si privlačna, takšna tudi postaneš. Biti lepa pomeni “žareti” ne glede na leta.

Če ne skrbiš zase in za svoje telo celostno, postaneš sama svoja žrtev : vedno boš slabe volje, redila se boš, lahko zboliš… Če se posvečaš svojemu telesu ga pravzaprav osvobajaš.

Svoj čas in energijo porabljaš za svoj dom, kuhanje, skrbiš za druge, zanemarjaš pa sebe in svoje telo. Ne vzameš si časa za sprehod, sproščanje, čiščenje kože ali načrtovanje lastnega življenja. Nihče se ne počuti dobro v slabo vzdrževanem domu. Tudi ob slabo vzdrževanih ljudeh ne. Si rada z nekom, ki stresa slabo voljo, a ne naredi nič, da bi bilo drugače? Drugim boš iskreno lahko dajala sebe le takrat, ko boš sama zadovoljna s seboj.

Prav vsak dan se lahko osvežiš in odišaviš z novimi odločitvami. Dodaj svojemu življenju svoje začimbe, pa naj bo to razgibavanje, kuhanje, travniško cvetje, petje ali le lepotičenje. Sama poišči, kaj najbolj ustreza tvojemu telesu in umu. Kadar se dobro počutiš v svojem telesu, se dobro počutiš povsod. Ko boš prenehala razmišljati o svojih pomanjkljivostih, videzu, boš postala bolj sproščena in nasmejana. O videzu pa boš prenehala razmišljati takrat, ko boš naredila kar je mogoče za svoje dobro počutje in nego.
Najprej moraš vedeti, kaj pravzaprav želiš, torej si uredi misli. Vse kar narediš, se najprej zgodi v tvojih mislih. Zato misli pozitivno, veselo in zaupaj vase. Vse, kar bi želela spremeniti ali narediti, lahko tudi zapišeš. Zapiši si tudi malenkosti v zvezi s tvojim zdravstvenim stanjem, težo, skrbmi, počutjem in zapiši tudi želje in načrt za čas, ki ga boš namenila sebi.
Ob vsem tem času, ki naj bo res namenjen le tebi, se boš začela drugače zavedati svojega telesa, življenja in tudi ljudi okoli sebe. In prav vsak dan znova, lahko spraviš v pogon te svoje speče notranje moči.

Stori nekaj zase, prav vsi se lahko spremenimo in postanemo “sijoči”. Dobravoljajenajbolja 😉

Patricija Šenekar

Oglejte si vse objave
Ne zamudite ugodnosti

Prijavite se na novice in prejmite popust v višini 5€ na prvi nakup!

Prejmite obvestila o akcijah, novih člankih in mnogo več!