Brezplačna dostava po Sloveniji za vse nakupe nad 70 €!

SUNNA, prva slovenska ekološka kozmetika

SUNNA - PRVA SLOVENSKA EKOLOŠKA KOZMETIKA

“Ne glede na to ali kupuješ luksuzne kozmetične izdelke ali izdelke »za vsak žep«, izdelke, ki napeljujejo na čisto in naravno; vsem je nekaj skupnega – od njih pričakuješ, da bodo naredili čudeže. Jaz ti ne obljubljam čudeža, prepričana pa si lahko, da boš z mojimi izdelki SUNNA, new skin care culture, prve slovenske ekološke kozmetike, dobila izdelek, ki ne vsebuje snovi, ki bi kakorli škodovale tvojemu zdravju, koži ali okolici.”

Kozmetiko sem pred leti začela izdelovati za svojo uporabo, saj na trgu nisem našla in, roko na srce, še vedno ne najdem izdelkov, ki vsebujejo aktivne ekološke sestavine, ob enem pa so prosti vsakršnih, po moje nepotrebnih dodatkov, za lepšo konsistenco, lepšo barvo, hitrejše vpijanje, emulgatorjev, konzervansov in podobnega. Ustvarila sem izdelke izbranih aktivnih sestavin, ki pa niso instant rešitev naših težav s kožo, so nekaj, veliko bolj na dolgi rok. Ne zanimajo me hitro vpojne, lahke kreme, ki zatrjujejo, da imajo v sebi zelo veliko vlage, a na deklaraciji ne piše, da bodo na mojem obrazu obstale, kot druga koža ali pa, da bo moja koža zategovala, ko bom kremo izprala iz obraza.  Zanima pa me, če je to, kar nanašam na kožo, koži dostojno, udobno, učinkovito in hkrati zdravo, če je meni prijetno ob uporabi, če zadosti mojim potrebam po udobni in bogati ekološki kozmetiki? In samo takšna je negovalna kozmetika za katero lahko ponosno, kot proizvajalka tudi stojim. Res je, da se moje kreme malo počasneje vpijajo, včasih si celo nežno popivnam obraz (le kadar je preveč nanesem), a občutek po nanosu je prijeten, “koži lasten” in udooobeen 😉

Vesela sem, da sem se l. 2009 odločila svojo kozmetiko (takrat pod imenom Zeleno) plasirati na tržišče, saj sem svoj nabor izdelkov še razširila – za vse nas. Od vedno vztrajam pri vrhunski kvaliteti surovin, ki jih skrbno poiščem in preizkusim, vztrajam pri svojih načelih in svoji kreaciji, za katero trdno stojim in lepemu občutku, ki me ob uporabi prežame. Že veliko let sem občutljiva in zahtevna uporabnica svoje lastne kozmetike in v hecu rečem, da imam 69 problemov, a moja koža, ni eden izmed njih. Glede na svoja leta, imam zelo lepo kožo.

“Vse uporabljene sestavine napeljujejo kožo in duh k dobremu počutju. Moja filozofija je narediti izdelek, prost kemikalij, pesticidov, konzervansov in emulgatorjev, ki s premišljeno sestavo, po načelu manj je več, zadostijo različnim potrebam naše kože.

S prvinskim vonjem pa nas popeljejo nazaj, k naravnim izvorom olj in rastlin.

Patricija Šenekar

Oglejte si vse objave
Ne zamudite ugodnosti

Prijavite se na novice in prejmite popust v višini 5€ na prvi nakup!

Prejmite obvestila o akcijah, novih člankih in mnogo več!